четвер, 05 квітня 2018 01:38

Бойовики стали менше стріляти в Донецькій області - звіт СММ ОБСЄ

Бойовики стали менше стріляти в Донецькій області - звіт СММ ОБСЄ
У Донецькій області зафіксовано зменшення кількості порушень "режиму тиші". Фото: rbc.ua

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ за добу зафіксували зменшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області.

"СММ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню в Донецькій області та аналогічний рівень таких порушень в Луганській області в порівнянні з попереднім звітним періодом", - йдеться в звіті місії за 3 квітня.

У Донецькій області СММ зафіксувала 40 вибухів, а також порушення режиму припинення вогню за межами дільниці розведення в районі Станиці Луганської.

"У Луганській області Місія констатувала аналогічний рівень порушень режиму припинення вогню (в тому числі 2 вибухи), що і за попередній звітний період, коли були зафіксовані 3 вибухи", - повідомляє ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики збили безпілотник ОБСЄ, але патруль зафіксував пересування військової техніки

Неподалік від Старогнатівці, СММ вперше побачила протитанкові міни, а також озброєння, розміщене в порушення ліній відведення біля Анадолу.

"СММ продовжувала сприяти забезпеченню доступу та проїзду працівників до і від Донецької фільтрувальної станції, а також проведенню ремонтних робіт на Петровській водонасоній станції близько Артема і на водопроводі біля Зайцевого", - йдеться в звіті.

Спостережна місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 29 березня по 19:30 31 березня зафіксувала 110 вибухів. СММ констатувала аналогічний рівень порушень режиму припинення вогню в Донецькій області, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, однак кількість вибухів була меншою (приблизно 110 проти орієнтовно 245 відповідно). У Луганській області Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики стали менше стріляти в Донецькій області - звіт СММ ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі