вівторок, 01 вересня 2020 07:48

Бойовики провокують українських воїнів

Бойовики провокують українських воїнів
Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими воїнами. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби, 31 серпня, у районі проведення операції Об'єднаних сил, зафіксовано 2 факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї на ділянці фронту поблизу Водяного. Крім того, неприцільні постріли з підствольного гранатомету зафіксовано поблизу Авдіївки. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемир'я на Донбасі: бойовики активізувалися

"Ці вогневі провокації противника не несли загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат, внаслідок ворожих пострілів, не було", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 1 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

За даними нашої розвідки, підрозділи збройних формувань РФ на Донбасі продовжують нести втрати особового складу. Всі - небойові. З початку перемир'я, тобто з 27 липня, 21 бойовик на Донбасі помер і 29 зазнали поранень не з вини українських бійців.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики провокують українських воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі