пʼятниця, 04 листопада 2016 08:35

Бойовики обстрілюють бійців АТО великим калібром

Бойовики обстрілюють бійців АТО великим калібром
Фото: ukrinform.ua

За минулу добу на Донбасі зафіксували 31 обстріл.

Про це повідомив речник прес-центру штабу АТО Віктор Шубець.

"Обстріли на сході України продовжуються. Зокрема, у районі Талаківки противник використовував стрілецьку зброю. У Широкиному, Лебединському також гранатомети та кулемети. Поблизу Павлополя, Водяного та Красногорівки ворог веде вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм. На цій ділянці бойовики підсилюють інтенсивність вогню, використовуючи гранатомети, кулемети та своїх снайперів.

На донецькому напрямку було 7 обстрілів. У районі Луганського ворог застосував проти українських воїнів вогонь БМП, а в районі Авдіївки обстріли тривали з мінометів обох калібрів, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

На луганському напрямку також 7 обстрілів. Зокрема, у районі Сизого зі стрілецької зброї, в Оріховому – із мінометів калібру 82 мм, а в районах Трьохізбенки, Станиці Луганської, Новозванівки та Новоолександрівки ворог стріляв із гранатометів", - розповів Шубець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики протистоять розведенню сил на Донбасі

"З опівночі відбувся 1 обстріл на маріупольському напрямку. Близько 1:00 ворог відкрив вогонь по українських позиціях у Гнутовому з мінометів 120-го калібру", - додав Шубець.

2 листопада українські військові відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків на луганському напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстрілюють бійців АТО великим калібром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі