субота, 02 лютого 2019 18:31

Бойовики потужно обстріляли українських військових, є поранений

Бойовики потужно обстріляли українських військових, є поранений
На Донбасі зафіксовано шість обстрілів з боку бойовиків. Фото: 24tv.ua

На Донбасі бойовики шість разів обстріляли українські позиції.

Терористи застосували гранатомети, крупнокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових зі стрілецької зброї поблизу селища Луганське та двічі з автоматичних гранатометів поблизу населеного пункту Травневе. Також позиції наших військ були обстріляні в районі хутора Вільний з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці обстріляли позиції наших захисників зі стрілецької зброї поблизу селища Широкине та з великокаліберних кулеметів в районі населеного пункту Красногорівка", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія привезла ракети до українського кордону

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один український боєць отримав поранення.

Російська ФСБ наказала керівництву так званого Міністерства державної безпеки ДНР і ЛНР забезпечити максимально можливий вплив на майбутні президентські вибори в Україні.

Йдеться про "психологічну обробку" переселенців по різних каналах,в першу чергу через родичів і знайомих, що залишилися в ОРДЛО, а також місцевих жителів, готових виїхати для участі у виборах на неокуповану територію України.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики потужно обстріляли українських військових, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі