субота, 02 лютого 2019 13:11

Росія привезла ракети до українського кордону

Росія привезла ракети до українського кордону
Ракетна бригада складається з 12 пускових установок. Фото: Дзеркало тижня

На відстані 250 км від кордону України РФ розгорнула ракетну бригаду з 12 пусковими установками комплексів "Іскандер-М", ракети яких можуть мати на озброєнні ядерні боєголовки (дальність дії - до 500 кілометрів).

Про це йдеться у відповіді начальника Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України Олексія Чорнобая на інформаційний запит Уніан щодо даних американських ЗМІ про розгортання в безпосередній близькості до українсько-російського кордону такого типу озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнення українських моряків: США висунули жорстокий ультиматум Росії

"За результатами обробки запиту про нарощування Російською Федерацією військового угруповання поблизу державного кордону України, за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України та в межах відкритої інформації, повідомляється наступне: в районі населеного пункту Краснодар (250 км до кордону з Україною) розгорнута ракетна бригада, на озброєнні якої знаходяться ракетні комплекси "Іскандер-М" (12 пускових установок)", - йдеться у відповіді Міноборони.

Раніше повідомлялося, що Росія припиняє участь у Договорі про ліквідацію ракет середнього та меншого радіусу дії..

Зараз ви читаєте новину «Росія привезла ракети до українського кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі