вівторок, 15 травня 2018 09:47

Бійці АТО взяли під контроль район на окупованому Донбасі

Бійці АТО взяли під контроль район на окупованому Донбасі
Добровольчий батальйон територіальної оборони "Донбас" 15 травня 2014 року зайшов в окуповану російськими терористами і місцевими бойовиками Велику Новосілку. Фото: Корреспондент.net

Бійці АТО із добровольчого батальйону "Донбас" відбили у бойовиків Великоновосілківський район Донецької області.

15 травня 2014 року про це повідомив тодішній командир підрозділу Семен Семенченко.

"Великоновосілківський район Донецької області взяли під контроль народне ополчення і батальйон "Донбас". За інформацією розвідки, батальйон "Схід" висунутий сепаратистами до нас. З нетерпінням очікуємо цю банду гопників. У місто з них ніхто не увійде.

Завтра разом з народним ополченням міліція почне нести службу. Начальник міліції втік у невідомому напрямку... Збитки, понесені РВВС під час штурму, будуть компенсовані з каси батальйону", - написав Семенченко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батальйон "Донбас" перевиховує міліцію Донбасу: "Нас за**ала ваша проститутська політика" (ОБЕРЕЖНО, нецензурна лексика)

Добровольці взяли під свій контроль місцевий райвідділ міліції. Його співробітники присягнули на вірність Україні. З Великої Новосілки напередодні втікли місцеві депутати від Партії регіонів та "голова районної ради на прізвисько Шира.

"Місцевими жителями ці персонажі як активні сепаратисти оголошені в розшук. Український прапор піднятий на флагштоці біля райради, прапор ДНР пішов на онучі", - додав командир батальйону.

14 травня 2018 року у Великоновоселківському районі за ініціативою ГО з охорони громадського порядку "Патріоти Янісоля" відкрили стелу загиблим учасникам АТО-жителям району. Подію приурочили до річниці визволення Великої Новосілки від російської окупації.

Зараз ви читаєте новину «Бійці АТО взяли під контроль район на окупованому Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі