понеділок, 08 квітня 2024 09:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Аналітики викрили проблеми в лавах російської армії

Аналітики викрили проблеми в лавах російської армії
Окремі підрозділи ЗС РФ, які воюють проти України, застосовують насильство проти своїх же товаришів по службі. Фото: eastnews.ua

Окремі підрозділи російської армії, які воюють проти України, застосовують насильство проти власних товаришів.

Окупанти страждають від катувань, пияцтва та здирства, що в підсумку закінчується вбивствами, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW) із посиланням на російські джерела.

"Військовослужбовці РФ катували та вбили свого товариша 5 квітня. Випадок трапився у лавах 164-ї мотострілецької бригади (25-та загальновійськова армія, Центральний військовий округ), яка дислокується поблизу тимчасово окупованого села Гречишкине Луганської області", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб відзвітував про ситуацію на фронті: свіже зведення

Шестеро російських солдатів протягом 14 годин катували іншого російського солдата, перш ніж убити його.

"Згадані шестеро окупантів входять до банди здирників, яка використовує широке поширення пияцтва в підрозділі, щоб регулярно бити, катувати й вимагати гроші у п'яних товаришів по службі", - зазначають росЗМІ.

Втрати російських загарбників за минулу добу склали 890 осіб. Від початку повномасштабної агресії вони становлять уже близько 448 400 солдатів, повідомив 8 квітня Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Аналітики викрили проблеми в лавах російської армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі