середа, 30 жовтня 2019 07:35

Як минула доба на Донбасі

Як минула доба на Донбасі
29 жовтня втрат через обстріли ворога не було. Фото:vchasnoua.com

29 жовтня російські війська на Донбасі порушили тишу 9 разів.

Обстріли були зі зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями: міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та інша стрілецька зброя, повідомили в штабі ООС.

4 рази ворог обстріляв район оперативно-тактичного угруповання "СХІД". Біля Богданівки стріляли з стрілецької зброї і автоматичних гранатометів. Авдіївка - великокаліберні кулемети та інша зброя. Красногорівка постраждала від станкових протитанкових гранатометів. Біля Водяного на Приазов'ї позиції ООС обстріляли зі стрілецької зброї і ручних протитанкових гранатометів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристайко зробив заяву про розведення сил в Петрівському

Також 5 обстрілів російські найманці здійснили в районі пункту ООС "ПІВНІЧ". Тричі стріляли біля Луганського з різних видів зброї. Двічі були постріли біля Кримського з мінометів, озброєння БМП-1 та іншої зброї.

29 жовтня втрат через обстріли ворога не було. Від початку поточної доби ворог два рази порушив режим припинення вогню в районі угруповання ООС "Північ". Стріляли неподалік Зайцевого та Кримського. Втрат за цю добу через ворожі обстріли в штабі ООС не зафіксували.

Тристороння контактна група в Мінську погодила дату наступного розведення військ у населеному пункті Петрівське.

Зараз ви читаєте новину «Як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі