субота, 04 березня 2017 09:19

115 обстрілів за до добу витримали українські військові, 2 поранено

115 обстрілів за до добу витримали українські військові, 2 поранено
За останню добу в АТО поранили двох українських бійців. Фото: Корреспондент

Бойовики 115 разів обстрілювали сили АТО за останню добу. 2 українських військових поранено.

Повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку ворожий танк вів вогонь по Авдіївці. На Маріупольському зі 122 мм артилерії обстрілювали Новогригорівку, Новомихайлівку та Лебединське, з мінометів – Водяне, Мар'їнку, Красногорівку, Новотроїцьке, Широкине. Також вели вогонь з БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики вдарили по КП "Мар'їнка"

На Луганському напрямку стріляли зі 152 мм артилерії, з танку вели вогонь по Кримському та Троїцькому. З мінометів - по Катеринівці, Троїцькому, Попасній та Новоолександрівці. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та протитанкових ракетних комплексів – по Кримському.

2 військових поранено. Про їх стан поки не повідомляють.

АТО триває понад 1000 днів. За даними ООН, за період війни на Донбасі загинули більш як 10 тис. чоловік, серед яких понад 2, 6 тис. військовослужбовців. Найгарячішими точками 2017-го стала промзона в Авдіївці і сусідня шахта "Бутівка-Донецька", Світлодарська дуга і маріупольський напрямок. Ці бойові зони постійно обстрілюють забороненими Мінськими угодами калібрами.

Зараз ви читаєте новину «115 обстрілів за до добу витримали українські військові, 2 поранено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі