вівторок, 17 жовтня 2017 11:10

Екс-учасник "Океану Ельзи" розповів про життя в Парижі

Екс-учасник "Океану Ельзи" розповів про життя в Парижі
Екс-басист гурту "Океан Ельзи" Юрій Хусточка живе у Парижі Фото: karabas.com

Париж - найкомфортніше французьке місто для іноземців через свою багатонаціональність. Мігрант не відчувають тут себе чужинцями.

Про це каже екс-басист гурту "Океан Ельзи" Юрій Хусточка, який живе у Парижі. Там заснував новий гурт "StereOrpheo", повідомляє Karabas.Live.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка стала зіркою глянців у Азії

"Серед наших друзів багато людей інших національностей. Якби ми жили в якомусь іншому маленькому містечку, було б важче", - резюмує Хусточка.

Французького громадянства у музиканта досі немає. За словами Юрія Хусточки, він не бачить у ньому потреби.

"Усе, що мені потрібно, мені надає картка резидента. Хіба що голосувати не можна, та й візи потрібні до інших країн, - каже музикант. - У Франції необхідно постійно перебувати в тонусі, інакше життя пройде повз тебе... Там просто люди самостійні й завжди готові тобі допомогти - але якщо ти сам хочеш собі допомогти. Один раз допоможуть, другий, а на третій скажуть: "Давай вже сам якось".

За словами музиканта, у Франції права працівників - це святе. Якщо їм здається, що їх права порушують, вони одразу ж збирають численні маніфестації. Сам Хусточка французом себе не вважає, але ставиться із повагою до країни, у якій живе.

"Я все ж таки іноземець. Хоча мої діти - французькі громадяни", - говорить музикант.

Юрій Хусточка народився у Львові. Один із засновників гурту "Океан Ельзи". Разом зі Святославом Вакарчуком грав до 2004 року. З колишнім клавішником групи Дмитром Шуровим і бельгійцем Луї Франком заснували Esthetic Education. В березні минулого року у Франції видав перший сингл свого гурту Million Kopek.

Зараз ви читаєте новину «Екс-учасник "Океану Ельзи" розповів про життя в Парижі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі