вівторок, 06 лютого 2018 13:49

"Багатий, але дешевий" - українка створила портрет Трампа з монет

Автор: ua.newwest
  Даніель Грін і Дарина Марченко створили портрет президента США Дональда Трампа із монет
Даніель Грін і Дарина Марченко створили портрет президента США Дональда Трампа із монет

Художники Даніель Грін і Дарина Марченко створили портрет президента США Дональда Трампа із монет з найменшим номіналом.

Над зображенням президента США пара художників працювала три місяці. Скільки монет пішло на Трампа, художники не рахували. Збирати центи допомагали всі. Більшість таких волонтерів — це українська діаспора в Сполучених Штатах, повідомляє newwest.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Канаді випустили позолочену монету-писанку

"Ідея викласти Трампа з монет виникла випадково, коли з Росії вислали американських дипломатів. Президент Америки тоді заявив, що Володимир Путін заощадив їм купу грошей. Мене обурило, як можна в такий момент говорити про гроші", — згадує Даніель Грін.

Митці кажуть, що у портреті використали дрібні гроші, щоб показати, що можна бути багатим і дешевим водночас.

Зображення Трампа — це не перший портрет політика від Даніеля і Дарини. Раніше на виставці в Нью-Йорку митці презентували картину під назвою "Обличчя війни". Це портрет президента Росії Володимира Путіна, викладений з 5 тис. гільз.

Зараз ви читаєте новину «"Багатий, але дешевий" - українка створила портрет Трампа з монет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі