понеділок, 27 лютого 2012 12:01

"Золота малина" віднайде своїх лауреатів на День сміху

"Золота малина" віднайде своїх лауреатів на День сміху

У США оголосили номінантів на премію "Золота малина" – за найгірші досягнення в кіно. Цьогоріч сумнівну нагороду вручать у День сміху 1 квітня, а не в переддень Оскара, як зазвичай.

Рекордсменом за кількістю номінацій став комік Адам Сендлер. Він претендує одразу на 11 нагород у трьох фільмах. Найбільше актор "прославився" у комедії "Джек і Джилл" – як продюсер, сценарист та виконавець головних ролей – причому, не лише чоловічої, а й жіночої.

Роль другого плану у цьому ж фільмі може принести "анти-Оскара" метру Аль Пачіно. Звання найгіршої актриси оскаржують Ніколь Кідман, Сара Джессіка Паркер та героїня "Сутінок" Крістен Стюарт.

Остання екранізація вампірської саги "Сутінки. Світанок" претендує за 8 "золотих малин", у тому числі й за найгірший фільм року.

Одним із її конкурентів стала романтична комедія, відома у прокаті як "Старий Новий рік" (New Year's eve), в якій зіграли 20 знаменитих акторів, зокрема Роберт де Ніро, Мішель Пфайфер та Гілларі Свонк.

"Золоту малину" вручають понад 20 років. У Голлівуді до неї ставляться з іронією. Проте забирати своїх "анти-Оскарів" актори ніколи не з'являються.

Зараз ви читаєте новину «"Золота малина" віднайде своїх лауреатів на День сміху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі