вівторок, 04 вересня 2018 21:45

Знімуть нову частину "Поліцейської академії"

Знімуть нову частину "Поліцейської академії"
Скоро вийде нова частина комедії "Поліцейська академія" Фото: КіноНаХаті

Американський актор Стів Гуттенберг, виконавець ролі сержанта Кері Махоуни у фільмі "Поліцейська академія", повідомив в Twitter про швидкий вихід нової частини комедійної франшизи.

"Нова" Поліцейська академія "на підході. Поки без деталей, але процес йде", - написав актор.

Прем'єра першої "Поліцейської академії" відбулася в 1984 році. Стрічка починається з незвичайного рішення мера міста: відтепер немає ніяких обмежень при прийомі на службу в поліцію, через що в академії виявляється різношерста компанія з не самих ідеальних кандидатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер один з головних героїв "Поліцейської академії"

Комедія стала надзвичайно популярною, заробивши в американському прокаті 81 млн доларів при бюджеті в 4,5 млн. Успіх породив сиквел, а потім проект отримав ще п'ять повнометражних продовжень. Останні фільм випустили в 1994-му, причому до сьомої частини дотягли мало хто з акторів оригіналу. Гуттенберг покинув "Академію" після четвертої картини.

У лютому 2010 року стало відомо про те, що студія New Line збирається перезапустити "Поліцейську академію". Пол Масланський, який працював над оригіналом, спродюсує проект. У січні 2012 року на посаду режисера запросили Скотта Забільскі.

Актор Бубба Сміт, який зіграв роль Мозеса Гайтавера у фільмах "Поліцейська академія", був знайдений мертвим у власному будинку в Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть нову частину "Поліцейської академії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі