четвер, 04 серпня 2011 18:20

Гайтавер з "Поліцейської академії" знайдений мертвим у своєму будинку

Актор Бубба Сміт, який зіграв роль Мозеса Гайтавера у фільмах "Поліцейська академія", був знайдений мертвим у власному будинку в Лос-Анджелесі. Про це повідомляє CNN. На момент смерті, причини якої поки не встановлені, акторові було 66 років.

Чарльз Аарон Сміт (саме так по-справжньому звали актора) народився в Техасі 28 лютого 1945. Його батько був тренером шкільної команди з американського футболу, тому юний Бубба з самого дитинства захопився цим видом спорту.

У 1967 році молодого хлопця (зріст понад 2 метри і вага понад 100 кілограмів) взяли грати в Національну футбольну лігу. В різний час він грав за "Балтімор Кольтс", "Окленд Рейдерс" і "Х'юстон Ойлерс". С "Кольтс" він виграв "Супер Боул V".

У 1975 році Сміт після серйозної травми коліна пішов зі спорту і зайнявся акторською кар'єрою. Він починав з невеликих ролей у серіалах, включаючи, наприклад, оригінальних "Ангелів Чарлі". Найвідомішою його роллю стала роль Мозеса Гайтавера у фільмах "Поліцейська академія".

Зараз ви читаєте новину «Гайтавер з "Поліцейської академії" знайдений мертвим у своєму будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі