пʼятниця, 16 липня 2021 20:30

Зірка Marvel представить фільм і проведе майстер-клас в Україні

Зірка Marvel представить фільм і проведе майстер-клас в Україні
Німецький актор і режисер Даніель Брюль, виконавець ролі лиходія барона Земо в кіновсесвіті Marvel, завітає на Одеський кінофестиваль. Фото: twitter.com

Німецький актор Даніель Брюль та продюсер Мальте Ґрунерт приїдуть до України. Стануть гостями Одеського міжнародного кінофестивалю. Цьогоріч пройде з 14 до 21 серпня.

Брюль та Ґрунерт представлять спільний фільм "Поганий сусід" та проведуть майстер-клас, яким відкриють Літню кіношколу 12-го ОМКФ. Приїзд зірок організували спільно з Goethe-Institut в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каннські кінопрем'єри покажуть в Україні

Даніель Брюль почав акторську кар'єру в дитинстві, дебютувавши на німецькому телебаченні. Успіх принесла трагікомедія режисера Вольфґанга Беккера "Ґуд бай, Ленін!", за головну роль у якій отримав премію Європейської кіноакадемії. Наступною гучною роботою стала біографічна драма Рона Говарда "Гонка". За роль автогонщика Нікі Лауди був номінований на "Золотий глобус" і премію BAFTA. Зіграв у стрічках "Ультиматум Борна", "Безславні виродки", "П'ята влада", "Алієніст". Один із персонажів актора - барон Гельмут Земо у картинах супергеройської франшизи Marvel "Перший месник: Протистояння" і "Сокіл та Зимовий солдат".

Серед проєктів Мальте Ґрунерта - шпигунський трилер Антона Корбейна "Найнебезпечніша людина", воєнні драми "Моя земля" Мартіна Зандвлієта та "Наслідки" Джеймса Кента. Також спродюсував фільм "Поганий сусід", який презентували на цьогорічному Берлінському кінофестивалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм легендарного коміка закриє Одеський кінофестиваль

Трагікомедія "Поганий сусід" - режисерський дебют Даніеля Брюля. У стрічці зіграв гіперболізовану версію самого себе. Досліджує теми джентрифікації та соціальної нерівності в Берліні.

Головний герой Даніель - відомий актор, який разом з дружиною та дітьми живе у пентхаузі у стильному районі Пренцлауер-Берґ. Одного ранку готується полетіти до Лондона на кінопроби до супергеройського блокбастера, але дорогою заходить у бар, де зустрічає свого сусіда. Той знає набагато більше про Даніеля, ніж герой собі уявляв, за сюжетом.

Восени компанія "Своє кіно" випустить новинку в український прокат.

12-й Одеський кінофестиваль сфокусується на українському кіно. Єдиною конкурсною програмою буде Національний конкурс, лауреати якого отримають нагороди за найкращий фільм, режисуру та акторські роботи. Головного переможця визначать за підсумками глядацького голосування.

На глядачів також чекають "Міжнародні гала-прем'єри", "Фестиваль фестивалів", серія ретроспективних показів, секція Film Industry Office та освітня програма "Літня кіношкола".

Зараз ви читаєте новину «Зірка Marvel представить фільм і проведе майстер-клас в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі