субота, 08 червня 2019 21:45

"Занадто старий, щоб померти молодим": що ще дивитися у режисера серіалу

14 червня вийде перший епізод кримінального серіалу "Занадто старий, щоб померти молодим" датського режисера Ніколаса Віндінґа Рефна. Прем'єра багатосерійника пройшла на Каннському кінофестивалі, де публіка тепло зустріла роботу. Пропонуємо згадати останні картини Рефна.

"Драйв", 2011 рік.

Мовчазний безіменний каскадер ночами працює на злочинців. Він майстерно керує автівкою, тому може зникнути з будь-якого місця пограбування за п'ять хвилин. "Я не беру до рук пістолета. Я перевізник", - каже він. Водій знайомиться з сусідкою – матір'ю-одиначкою Айрін. Він прив'язується до жінки та її сина. Незабаром чоловік Айрін виходить із в'язниці та просить водія піти на ще один злочин. Сусідці та її сину загрожує небезпека.

Головні ролі виконали Раян Гослінг, Кері Маліган та Крістіна Хендрікс. При підготовці до зйомок Гослінг самостійно збирав та розбирав автівку головного героя "Драйву", щоб увійти в образ досвідченого водія.

Автор: popoptiq.com
  Кері Малліган та Раян Гослінг в фільмі "Драйв"
Кері Малліган та Раян Гослінг в фільмі "Драйв"

"Тільки Бог пробачить", 2013.

Поліцейський з Бангкока вважає себе Богом та чинить правосуддя на свій розсуд – протикає злочинцям долоні, відрубає руки. Одного разу він застрелює чоловіка за жорстоке знущання над секс-працівницею. До Бангкока приїжджає мати вбитого. Вона змушує сина поквитатися з поліцейським.

Режисер Ніколас Віндінґ Рефн планував зняти фільм в японській столиці Токіо, але продюсери вважали це невигідним рішенням. Працюючи над "Тільки Бог пробачить" в Бангкоці, кінематографісти були вимушені платити гроші місцевій мафії за безпеку. Головні ролі виконали Раян Гослінг, Крістін Скотт Томас та Вітхам Пансрінгарм.

Автор: moviefreak.com
  Раян Гослінг в ролі Джуліана, "Тільки Бог пробачить"
Раян Гослінг в ролі Джуліана, "Тільки Бог пробачить"

"Неоновий демон", 2016.

18-річна Джесі приїжджає до Лос-Анджелесу, сподівається стати моделлю. У неї все виходить швидко. Чоловіки та модельєри в захваті, колежанки заздрять. "Сюди кожного дня приходять тисячі дівчат і всі вони гарні. А ти просто чудова", - каже Джесі директорка модельного агентства. Інші дівчата планують вбити нову зірку та скупатися в її крові.

В фільмі зіграли Ель Фаннінг, Джена Мелоун, Еббі Лі та Кіану Рівз. Фаннінг неодноразово заявляла, що закохана в Раяна Гослінга. За словами акторки, перед зйомками стрічки вона кожного дня дивилася "Драйв". Ніколас Віндінґ Рефн влаштував дівчині сюрприз та запросив Гослінга на прем'єру "Неонового демона".

Автор: kinokults.lv
  Ель Фаннінг в ролі Джесі, "Неоновий демон"
Ель Фаннінг в ролі Джесі, "Неоновий демон"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сина Стівена Кінга екранізували: найгучніші серіали червня

Фільм "Драйв" датського режисера Ніколаса Віндінґа Рефна отримав приз за режисуру на Каннському кінофестивалі 2011 року. За сюжетом та стилем стрічка нагадує "Таксист" Мартіна Скорсезе. На думку аналітиків, з цієй причини "Драйв" відмітив голова журі Роберт Де Ніро. Актор виконав головну роль в стрічці "Таксист".

Зараз ви читаєте новину «"Занадто старий, щоб померти молодим": що ще дивитися у режисера серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі