субота, 01 червня 2019 21:45

Сина Стівена Кінга екранізували: найгучніші серіали червня

Сина Стівена Кінга екранізували: найгучніші серіали червня
Майлз Теллер зіграв поліцейського, на якого полює мафія, у кримінальному серіалі "Занадто старий, щоб померти молодим" collider.com

Наступного тижня стартує новий сезон науково-фантастичного серіалу "Чорне дзеркало". Розповідаємо про цю та інші гучні прем'єри червня.

"Країна різдва" (NOS4A2), прем'єра 2 червня.

Молода художниця вміє відкривати портал в інший світ. Там вона зіштовхується з привидом маніяка. Він харчується душами дітей та залишається безсмертним. Сама ж "Країна різдва" - це місце, де вбивця зберігає ці души. Головні ролі виконали Ешлі Каммінгс та Закарі Куінто. "Країна різдва" - друга екранізація Джо Хілла сина Стівена Кінга.

У 2013-му виходила провальна картина "Роги" із Деніелом Редкліфом та Джуно Темпл. У хлопця, якого звинувачують у вбивстві нареченої з'явилися паранормальні здібності та змінилася зовнішність. Він став перетворюватися у пекельну істоту.

"Чорне дзеркало" 5 сезон, 5 червня.

Основний сюжетний мотив багатосерійки - вплив сучасних технологій на повсякденне життя. Творці не повідомили сюжетних подробиць нового сезону. Відомо лише, що складатиметься з трьох епізодів. До акторського складу увійшли Ентоні Макі, Ендрю Скотт, Яхья Абдул Матін II та співачка Майлі Сайрус.

Попередній епізод "Чорного дзеркала", повнометражний "Бандерснетч" став першим інтерактивним фільмом в історії. Глядачі могли самостійно обирати дії головного героя та міняти сюжет.

"Розповідь служанки" 3 сезон, 6 червня.

Тільки одна жінка із ста здатна народити дитину. Тих, хто може стати матір'ю, відправляють у спеціальні табори та роблять з них "служанок". Змушують народжувати для чиновників, офіцерів. Дія серіалу-антиутопії "Розповідь служанки" відбувається в мабутній тоталітарній державі на місці сучасних США. У новому сезоні головна героїня намагається підняти бунт та втікти з країни в Канаду. Фільм знімають за романом канадської письменниці Маргарет Етвуд. Головні ролі виконають Елізабет Мосс, Джозеф Файнс. До акторського складу також долучився Крістофер Мелоні з серіалу "Хеппі".

"Велика маленька брехня" 2 сезон, 9 червня.

На шкільній вечірці для батьків відбувається вбивство. У центрі подій опиняються п'ять родин, діти яких навчаються у цій школу. Серіал описую події за декілька місяців до вбивства. Молода матір-одиначка переїжджає до тихого містечка на березі океану Тихого океану. Вона відчуває себе чужою. Заздрить благополуччю нових сусідів.

До акторського складу увійшли Ніколь Кідман, Різ Уізерспун, Шайлін Вудлі, Адам Скотт, Зої Кравіц, Лора Дерн та Александр Скашгорд. До них у новому сезоні приєдналася Меріл Стріп. Режисером виступив 56-річний канадець Жан-Марк Валлє, відомий за фільмом "Далласький клуб покупців".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших фільмів, які покажуть на кінофестивалі "Молодість"

"Занадто старий, щоб померти молодим", 14 червня.

Молодий поліцейський вбиває жінку. За ним починають полювати російська, мексиканська та японська мафія. В серіалі знялися Майлз Теллер, Джена Мелоун та Джон Хоукс.

Попередні картини данського режисера Ніколаса Віндінга Рефна вплинули на кіномову та естетику традиційних гостросюжетних жанрів. Особливо трилогія, що складається з картин "Драйв", "Тільки Бог пробачить" та "Неоновий демон". Його картини наповненні холодною електронною музикою, вогнями нічних міст та кров'ю - таку нову естетику назвли "неоновим нуаром". Її поява в серіалах була лише питанням часу.

Британсько-американський серіал "Чорнобиль", фінальна серія якого вийде 3 червня, став найрейтинговішим в історії. На сайті IMDB він має оцінку 9,7 на основі 74573 голосів. Дія відбувається після вибуху четвертого реактора Чорнобильської атомної електростанції 26 квітня 1986-го. Центральні ролі у серіалі виконують Джаред Гарріс, Стеллан Скашгорд та Емілі Вотсон.

Зараз ви читаєте новину «Сина Стівена Кінга екранізували: найгучніші серіали червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі