вівторок, 12 квітня 2022 19:09

"Виспівали весь наш біль": у мережі бурхливо відреагували на композицію The Hardkiss "Як ти?"

"Виспівали весь наш біль": у мережі бурхливо відреагували на композицію The Hardkiss "Як ти?"
Юлія Саніна презентувала нову пісню "Як ти?". Фото - пресслужба

Сьогодні, 12 квітня, рок-гурт The Hardkiss презентував першу за час повномасштабної війні пісню під назвою "Як ти?".

Питання стало популярним у листуваннях і під час телефонних розмов із близькими. Українці зазначають, що під час війни воно стало обережним і тремтливим - "Я люблю тебе". Про це розповіла і фронтвумен гурту Юлія Саніна. Вона зазначила, що пісня для неї особиста - як і для кожного українця зараз.

"Як ти?" - нове "я люблю тебе". Так починається мій кожен ранок, день і вечір з батьками, командою, друзями. Як і в кожного українця. У цих двох словах наша любов, турбота, переживання, страх. Найважливіше, щоб відповіли на дзвінок і повідомлення, лише тоді видихаєш. Місяць я не наважувалася сісти писати, мене охоплювала ненависть і лють. А потім я вирішила, що не зможу інакше пережити ці емоції, потрібно викричати цей біль. Я відчуваю, що будуть ще написані пісні про вдячність і захоплення нашою нацією в боротьбі з російськими окупантами. Пісні про кохання, про надію. А поки що - "Як ти?", - сказала Саніна.

Підписники гурту в Youtube та Instagram бурхливо відреагували на новий трек. У більшості коментарів ідеться про те, що саме така лірика й емоційне виконання вокалістки дозволяє "вилити" увесь біль, який накопичився в українців із часів вторгнення держави-агресорки Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми лише зараз стаємо справжньою Україною" - музикант Олег Скрипка

"Дякую за те, що промовили наші думки", "До мурах, я слухала зі сльозами на очах, дякую вам", "Юле, дякуємо за вашу творчість у такі нелегкі часи. За цю пісню, яка дає відчути те, що нас тішило до війни. Це справді важливо для всіх нас зараз", "Зі сльозами від першого "мамо, як ти?", "Пісня-біль, пісня-крик", - пишуть користувачі мережі.

Трек доступний на всіх стримінгових платформах.
Кошти від прослуховувань пісні підуть на гуманітарні потреби, спричинені воєнним вторгненням Росії на територію України.

Українська співачка Jerri Heil присвятила пісню ЗСУ та українським медійним політикам. На створення композиції "Геть з України, москаль некрасівий" надихнула однойменна фраза Вірки Сердючки. Вона й стала приспівом.

Зараз ви читаєте новину «"Виспівали весь наш біль": у мережі бурхливо відреагували на композицію The Hardkiss "Як ти?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі