четвер, 01 квітня 2010 13:25

Віктор Бронюк на літо поголиться наголо (ФОТО)

Соліст гурту "ТіК" Віктор Бронюк приніс у столичний палац "Україна" бідон кефіру. 30 березня там відбулися зйомки проекту "Вечірній квартал". У зйомках взяли участь зірки, які народилися під знаком зодіаку Овен.

"Я не такий, як усі Овни. Я не впертий. Коли кажуть щось, що мені не подобається, просто погоджуюся з усім, але роблю по своєму", - зауважив артист.

Одягнений у білий піджак з короткими рукавами. Ліве плече на піджаку замазане фарбою. Бронюк пробує відтерти, але пляма залишається.

"Десь вліз, - каже, знизуючи плечима. - У дитинстві викладач по баяну сказав моєму батькові, щоб не витрачав дарма грошей на мою освіту. Забирайте його звідси, бо толку з нього не буде. А я вчився, і тепер граю".

Бідон кефіру на залізному візку-"кравчучці" котить перед собою на сцену. Кучеряве волосся падає на спітніле чоло, лізе в очі.

"Думаю на літо поголитись налисо. Нещодавно знявся лисим для одного журналу. Вони натягнули на голову маску. Коли знімали, вирвали жменю волосся. Подивився на фотки, сподобалося. Наче лисий ще нормально виглядаю", - сказав співак.

Gazeta.ua

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Віктор Бронюк на літо поголиться наголо (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі