вівторок, 30 січня 2024 19:15

Вийшов український трейлер "Нікчемний я 4" - відео

Вийшов український трейлер "Нікчемний я 4" - відео
"Нікчемний я 4" вийде у прокат у липні. Фото: кадр з мульфільму

Американська студія Illuminaton представила трейлер "Нікчемного Я 4" / Despicable Me 4.

Прем'єра мультфільму запланована на 3 липня. "Планета Кіно" показала український трейлер стрічки.

"Нікчемний я 4" з'явиться у кінотеатрах з 4 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українській "Вікіпедії" виповнилося 20 років - сім цікавих фактів про ресурс

"Для Ґру та його дівчаток розпочинається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім'ї - Ґру молодшого, який точно знає як насолити татові. Проте перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тож на родину чекає грандіозне протистояння сповнене гумору та неймовірних пригод", - пишуть у трейлері.

Студія обіцяє, що цього разу у Ґру з'являться нові закляті вороги. Це - Максим Ле Маль (володар "Еммі" Вілл Феррелл) і його фатальна подруга Валентина (номінантка на "Еммі" Софія Вергара).

Американське видання Variety назвало топ-100 найкращий багатосерійних теле- та кінопроєктів в історії. До списку потрапили серіали, зняті більш як 50 років тому.

Стримінговий сервіс Netflix повідомив про найпопулярніший серед глядачів контент протягом першого півріччя цього року. Користувачі провели на платформі майже 100 млрд год. і подивилися понад 18 тис. фільмів та сезонів серіалів.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов український трейлер "Нікчемний я 4" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі