середа, 01 листопада 2006 12:47

У Росії почали знімати "Іронію долі-2"

Почалися зйомки продовження культової новорічної комедії "Іронія долі, або з легкою парою", якій виповнлося вже 30 років. Фільм вийде на екрани у 2008 році, проте режисером буде не Ельдар Рязанов.

Як розповів актор Віктор Вержбицький, знімати фільм будуть у Москві і Петербурзі.

- Це історія про тих же героїв, тільки після 30 років. У фільмі знову будуть лазня та історія з перельотом з одного міста в інше, - розповів Вержбицький.

За його словами, він грає героя, якого не було в першому фільмі. У картині залишаться ті ж герої, яких зіграють кохані всіма артисти: Барбара Брильська, Андрій Мягков, Юрій Яковлєв, але буде й декілька нових.

Сценарій нової "Іронії" написав Олексій Слаповський (автор "Дільниці" та "Зупинки на вимогу").

- Спочатку, коли пропозиція написати сценарій до "Іронії долі-2" тільки поступила, чесно признаюся, злякався, сказав: "Ні за що! Це святе, чіпати не можна", - розповів Олексій Слаповський.

Проте йому запропонували наступну схему: діти одружених Жені Лукашина та Наді випадково зустрічаються з дітьми Іполіта. Проте сценарист придумав свою версію і довго переконував продюсерів, що це кращий варіант: Женя з Надею не одружилися, а роз"їхалися через кілька тижнів, Надя повернулася до Ленінграда, вийшла заміж за Іполіта, а Лукашин одружувався з Галею.

Головним героєм "Іронії долі-2" буде син Галі і доктора Лукашина, теж Женя. Він вже став лікарем і напередодні Нового року відправиться до Петербургу на конференцію лікарів-мануальщиків. Після того, як він випив лишнього з друзями - сідає в літак і засинає. А прокинувшись, вирішує, що літак вже приземлився. Узяв в аеропорту таксі і знову за знайомою адресою: 3-а вулиця Будівельників, будинок 25, квартира 12. А там живе чарівна дівчина Надія, дочка Даді та Іполіта, яка знаходить незнайомця у своєму ліжку. Далі з"являється Надін жених - успішний в галузі консалтингу Іраклій. Але протверезівший Женя став дівчині симпатичним...

За словами Слаповського, він радив запросити на роль дочки Іполіта та Наді Мілу Йовович. - Я прочитав її інтерв"ю, де вона говорила, що хоче зіграти роль реальної героїні в російському фільмі, а не якоїсь фантастичної дівчини, - сказав він. Їй відправили сценарій, але вона відмовилася.

Створена в 1975 році, стрічка "Іронія долі" з того часу не сходить з екранів. Глядачі знають її практично напам"ять, проте кожен Новий рік дивляться її знову і знову. За словами автора фільму Ельдара Рязанова, він захоплюється людьми, які вже майже 30 років увечері 31 грудня дивляться його фільм.

- Мені дуже приємно, що моя стрічка стала справді народною, - зізнався він, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Росії почали знімати "Іронію долі-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі