вівторок, 01 липня 2014 13:28

У Криму місцеві буквально б'ються за кожного туриста - російський журналіст

У Криму місцеві буквально б'ються за кожного туриста - російський журналіст
Фото: unian.ua

Анексований Крим таки втратив привабливість серед мешканців Росії. Не допомогли численні пільги для бюджетників і дуже дешеві авіаквитки.

Таку інформацію у РФ привіз журналіст видання "Глобус" Андрій Гребьонкін.

"Крим порожній. На пляжах народу дуже мало. Усюди на будинках оголошення "здається житло". Коли йдеш, господарі квартир, кафе, магазинів буквально хапають тебе за руку і мало не б'ються між собою за туристів", - розповів він.

Він повідав, що вони з другом на машині проїхали весь півострів, за 20 днів їм довелося пожити в кімнаті за 400 рублів (140 грн. - Ред.) за добу на двох і в котеджі за 1,4 тис. рублів (490 грн. - Ред.) на двох. "Обід в їдальні коштує півтори сотні (53 грн. - Ред.), вечеря в кафе на двох з місцевим чудовим вином - близько тисячі рублів (300 грн. - Ред.)", - інформує Андрій.
 
Він також повідомив, що місце на поромі вони чекали 5:00: "Це був якийсь жах - стільки годин в машині на спеці".
 
Місцеві, які заробляють, в основному, на туристах, дуже засмучені, що до них ніхто не їде, і вважають нинішній сезон провальним. "До 63% відпочивали в Криму приїжджали туди з України. Росіян і туристів з країн СНД було близько третини від загального числа. За прогнозом кримського міністерства туризму, нині там чекають 3-3,5 млн відпочиваючих, а на звичну цифру останніх років - 6 млн - планують вийти тільки до 2016 року ", - пояснив ситуацію виконавчий директор Уральської асоціації туризму Михайло Мальцев.

Зараз ви читаєте новину «У Криму місцеві буквально б'ються за кожного туриста - російський журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі