понеділок, 30 травня 2011 19:45

В Черкасах 20 дівчат одночасно спробували себе у ролі наречених
6

Фото: Фото: В'ячеслав Ромодан

28 травня у Черкасах у парку 50-річчя відбулося Свято наречених. "Весільний кураж" зібрав більше 20 дівчат у весільних сукнях.

Професійні актори розіграли театралізовані постановки — весілля у різних стилях: королівському, національному, ретро, класичному. Було навіть весілля без слів — за участі мімів.

"Не хочеться, щоб весілля сприймалося, як клопіт, морока і суцільне хвилювання. Хочемо, щоб від цього важливого в житті процесу люди отримували задоволення, щоб весілля асоціювалося з запалом, задором та здоровим азартом", - розповідає один з організаторів свята, директор КП "Дирекція парків" Олександр Радуцький, 39 років.

Спробувати себе в ролі нареченої могли і мешканки Черкас. На свято дівчата прийшли у весільних сукнях.

Крім того, відвідувачів очікувала шоу-програма, конкурси, багато подарунків. Також було представлено показ весільних та вечірніх суконь. Насамкінець учасники "Весільного куражу" могли безкоштовно відвідати літній кінотеатр, де того дня показували фільм "Холостяк".

Радуцький зізнається, що підприємство має багатий досвід в організації масових заходів у парках міста. Зокрема, фестивалі "КриЖталь", "Древляндія", "Живий Камінь", "Співочі Вечори", "Черкаська Масляна", "Черкаська Гуморина" та інші.

Зараз ви читаєте новину «В Черкасах 20 дівчат одночасно спробували себе у ролі наречених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі