пʼятниця, 13 травня 2011 18:17

Спецтема: Євробачення-2011

Усі лідери Євробачення вважають Міку Ньютон конкуренткою - Нагорний

Усі лідери Євробачення вважають Міку Ньютон конкуренткою - Нагорний

Тимофій Нагорний розповів, що учасники Євробачення вважають Міку Ньютон гідною конкуренткою.

"Багато українських газет писали, що ми до фіналу не пройдемо, що наші шанси дорівнюють нулю. Однак наша команда на всі сто відсотків була впевнена, що гідно представимо країну. І результат очевидний", - розповів продюсер співачки "Газеті по-київськи".

"Одна з основних наших "фішок" - анімація Ксенії Симонової. На Євробаченні такого ще не було. Не соромно перемагати з таким продуктом! Міка внутрішньо настільки зібралася, показує таку неймовірну силу духу, що я навіть здивований. Ми, чесно кажучи, і не думали, що у неї такий сильний характер. Своєю поведінкою вона вселяє в нас всіх упевненість, що таки потрапимо в лідери конкурсу. Знаєте, ми не спимо вже п'ять діб", - зізнався Нагорний.

Після півфіналу Міці так і не вдалося відпочити.

"Звільнилася вона вчора о третій ночі, а о дев'ятій ранку у неї вже була перша зустріч. Сьогодні буде прогін номерів, потім генеральна репетиція, потім спілкування в прес-центрі. Кожна хвилина розписана. До нас в готель приїхали наші вболівальники з Америки і Європи, щоб підтримати, але Міці навіть хвилинку не вдалося викроїти, аби поговорити з ними. Сьогодні ми замовили для спілкування ресторан на сьому вечора, але Міка, вибачаючись, сказала: "Буду в 12 ночі", - розповів Нагорний.

Після виступу у півфіналі співачка дала прес-конференцію, потім поїхала на вечірку, де її попросили виступити.

"Найбільше, знаєте, що пригнічує?, - зазначив продюсер співачки. - Те, що з Україною немає підтримки від можновладців, від бізнесменів - ще гаразд. Ми економимо кошти, з мінімальними витратами постараємося отримати максимальний результат. Але так прикро, що пишуть, ніби у нас все погано, що ми не переможемо. А європейські ЗМІ, навпаки, відзначають, що до Міки Ньютон дуже зріс інтерес. Усі лідери Євробачення вважають її конкуренткою".

Номер Ньютон у фіналі не буде відрізнятися від того, що було в півфіналі, підкреслив Нагорний.

"Кардинальних змін не буде, але пару "фішок" додамо. Ми їх ще продумуємо, тому поки розповідати про це не буду. Самі все побачите", - повідомив він.

Додому українська команда збирається наступного дня після фіналу конкурсу: "15 травня вилітаємо з Дюссельдорфу в районі полудня і до обіду будемо в Києві".

Зараз ви читаєте новину «Усі лідери Євробачення вважають Міку Ньютон конкуренткою - Нагорний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі