вівторок, 19 вересня 2017 13:22

Українську співачку затримали в аеропорту Туреччини

  Співачку Lama не випускали з Туреччини. Фото: edinstvennaya.ua
Співачку Lama не випускали з Туреччини. Фото: edinstvennaya.ua

Українська співачка Lama (Наталія Дзеньків) мала проблеми з прикордонниками. Її не хотіли випускати з Туреччини через вік.

Про це артистка розповіла у своєму Instagram.

"Уже перед вильотом в Україну мене затримали співробітники паспортного контролю. Для мене це стало дуже великою несподіванкою. Закону я не порушувала, тому підстав для затримання в них не було", – розповіла Lama.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін відібрав його й у мене – музикант розповів, чому не виступатиме у Криму

Коли ж вона дізналась причину затримання, розсміялась. Прикордонники не хотіли випускати її з країни через вік.

"Причиною став мій вік за паспортом. Я вже звикла, що часто роблять компліменти моїй зовнішності, але я навіть і уявити не могла, що колись це стане мотивом для мого затримання", – зізналася співачка.

Розв'язати ситуацію Наталії допоміг випадок. Артистку впізнали люди, які проходили контроль разом з нею і почали робити селфі та брати автографи.

Композитор з Нової Зеландії Найджел Стенфорд навчив промислових роботів грати на музичних інструментах. Він створив трек Automatica - Robots Vs. Music з майбутнього альбому Stanford.

Зараз ви читаєте новину «Українську співачку затримали в аеропорту Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі