середа, 27 червня 2012 14:19

Українські поети та музиканти виступлять на фестивалі у Польщі

Українські поети та музиканти виступлять на фестивалі у Польщі
Фото: vk.com

На Міжнародному фестивалі "Європейський стадіон культури", що відбудеться в Жешові (Польща) 29 червня до 1 липня, звучатиме українська поезія. Проект "Loch Mess Kontra Bas" представить трійка українських поетів, серед яких Любов Якимчук, Андрій Любка та Дмитро Лазуткін, а також перекладачка Анета Камінська.

Вірші звучатимуть двома мовами разом з інтригуючими і неспокійними звуками контрабаса Марка Токаря, якого зайвим є представляти польському шанувальникові імпровізаційної музики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Світлячок"визнали найкращою збіркою урбаністичної поезії

Поезоконцерт "Loch Mess Kontra Bas" має на меті презентувати антологію української поезії "Cz?stki pomara?czy. Nowa poezja ukrai?ska".

Під час фестивалю також відбудуться концерти, вистави, музичні імпрези, ленд-арт і щоденні покази фільмів. Окрім Жешова фестиваль паралельно проходить у Любліні. З українських гуртів захід відвідає С.К.А.Й., який виступить 30 червня.

Зараз ви читаєте новину «Українські поети та музиканти виступлять на фестивалі у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі