вівторок, 09 жовтня 2018 11:40

У новому сезоні "Карткового будинку" покажуть президента Росії

У новому сезоні "Карткового будинку" покажуть президента Росії
Актор Ларс Мікельсен (ліворуч) грає російського президента Віктора Петрова у серіалі "Картковий будинок". Робін Райт втілює образ очільниці США. Фото: The New York Times

Команія Netflix опублікувала новий трейлер 6-го сезону "Карткового будинку".

Прем'єра нових серій відбудеться 2 листопада.

У трейлері нового президента США Клер Андервуд критикують її недруги і найближче оточення. "Мабуть, це найгірше, що коли-небудь ставалося з цією країною", - каже ведуча однієї з програм.

Головну роль виконує акторка Робін Райт. Крім того, на екрані з'явиться данський актор Ларс Мікельсен. У 3 і 4 сезонах серіалу грав вигаданого президента Росії Віктора Петрова.

Кевін Спейсі, чий персонаж Френк Андервуд досі був центральним у серіалі, не брав участі у зйомках 6 сезону. За сюжетом, дія у нових серіях відбувається після його смерті.

Прем'єру заключного 6 сезону "Карткового будинку" запланували на 2 листопада.

Сезон буде коротшим, ніж попередні. Замість 13-ти епізодів знімуть лише 8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, в яких чоловіків замінили жінками

Стрімінговий онлайн-сервіс Netflix втратив $39 млн після припинення співпраці з актором Кевіном Спейсі. Збитки сервісу пов'язані з рішенням закриття серіалу "Картковий будинок" після шостого сезону. Через секс-скандал з Кевіном Спейсі зйомки серіалу призупинили, знімальна команда перебувала у вимушеній відпустці. Додаткових збитків зазнали через відмову показувати фільм "Гор", який знаходився на стадії пост-продакшну. У ньому Спейсі зіграв головну роль.

Зараз ви читаєте новину «У новому сезоні "Карткового будинку" покажуть президента Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі