пʼятниця, 06 вересня 2013 10:15

У Київ приїде австрійський режисер з відвертими фотографіями свого "Раю"

У Київ приїде австрійський режисер з відвертими фотографіями свого "Раю"
Кадр з фільму "Рай. Любов"

Київський МКФ "Молодість" почнеться в жовтні. Зараз вже відомо хто стане спеціальним гостем фестивалю та хто саме вибиратиме переможця цьогорічної "Молодості".

Церемонія відкриття пройде у палаці "Україна" 19 жовтня. Покажуть фільм Анджея Вайди "Валенса. Людина надії", світова прем'єра якого відбулася вчора на фестивалі у Венеції. Це історія Лєха Валенси, лауреата Нобелівської премії миру та людини, яка змінила долю цілої країни.

/media/video/514977/1_514977.mp4

У якості спеціального гостя на фестиваль приїде австрійський режисер, сценарист та продюсер Ульріх Зайдль. На "Молодості" покажуть першу у світі повну ретроспективу "Ульріх Зайдль. Тотальна ретроспектива", а також фотовиставку "Любов. Віра. Надія", присвячену трилогії "Рай". Ці знімки межують з вуаєризмом, трагедією, комедією, самотністю та сексуальністю. Сорок дві оригінальні фотографії про трьох жінок (матері, сестри та дочки)з однієї європейської родини, які у різні способи шукають, як вдовольнити свої найпотаємніші бажання.

Серед ретроспектив обіцяють програму "Сторіччя", присвяченою 100-літтю з дня народження Стенлі Крамера, Вів'єн Лі, Марікки Рьокк, Ірвіна Шоу та Рене Клемана та інших.

Також уже відомом, що в журі цього року будуть – бельгійська режисерка, продюсерка й акторка Маріон Гензель, президент Одеського МКФ Вікторія Тігіпко та володар Ґран-прі "Молодості"-2012 за стрічку "L", молодий грецький режисер Бабіс Макрідіс.

13 вересня на 20-му Форумі у Львові покажуть Довгу ніч короткого метру від фестивалю, а глядачі ГогольFESTу побачать минулорічну селекцію кінофестивалю про смерть - "This is the end".

43-й Київський МКФ "Молодість" відбудеться 19-27 жовтня 2013 року. Фестивальним центром як завжди є кінотеатр "Київ". Також покази фільмів, майстер-класи та інші події відбуватимуться у кінотеатрах "Жовтень", "Кінопанорама", а також культурно-освітньому центрі "Майстер Клас".

Зараз ви читаєте новину «У Київ приїде австрійський режисер з відвертими фотографіями свого "Раю" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі