пʼятниця, 16 вересня 2011 20:04

У Києві зірки вторгували 100 тисяч гривень для неповнолітніх матерів
22

Фото: Фото: Андрій Шматов

15 вересня у столичному концерт- холі "Byblos" відбувся благодійний вечір на підтримку соціального проекту "Маленька мама". На ньому вторгували майже 100 тисяч гривень. Всі виручені гроші перерахують центру допомоги неповнолітнім матерям "Маленька мама".

"Буває, що дівчата вагітніють у 12-13 років. Є висока ймовірність того, що саме такі дівчата відмовляться від своїх дітей. Тому вони потребують нашої підтримки. Про відкриття центру ми почали говорити 2 місяці тому. Люди одразу почали нам дзвонити. Якось подзвонив хлопець. Розповів, що його 15-річна дівчина вагітна. Просив поради, бо дівчина боїться розповісти про все батькам", - розповів начальник служби у справах неповнолітніх Микола Кулеба.

Вечір почали з 45-хвилинним запізненням. Ведучими були танцівники Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар. Вони запросили на сцену фіналіста шоу "Х-фактор" Олександра Кривошапка і вручили йому запрошення на відкриття Київського кінофестивалю.

Олександр сидів за столиком разом зі своєю мамою Діною Олександрівною. Його дружини Тетяни Денисової на вечірці не було. Кривошапко постійно писав СМС і вибігав говорити у коридор.

На вечірку також прийшла колишня модель Наталія Окунська та рестораторка Маргарита Січкар.

Першим лотом аукціону стала скульптура футболіста Андрія Шевченка. Її продали за 800 доларів. Найбільше грошей приніс м'яч з автографами гравців київського "Динамо". За нього заплатили $3 тис. Також продавали ляльки та картини, оформлені київськими дизайнерами. Всім гостям пропонували купити магніти за 50 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві зірки вторгували 100 тисяч гривень для неповнолітніх матерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі