вівторок, 04 червня 2013 17:59

У Києві заспіває "BIPLAN"

13 червня найпопулярніший гурт Литви BIPLAN повертається до Києва із сольним концертом у клубі "44",новою програмою. Коли наприкінці 90-х в радіо- і телеефірах прозвучало "Я, я не могу найти тебя, Ведь ты, ты прячешься в ночи, в ночи…", зірки литовської сцени стали популярні в країнах СНД.

Автори пісні – BIPLAN – виходили на сцену з провідними пост-радянськими колективами. Серед їхніх хітів: "С добрым утром", "Самолёты", "Киносны", "Чао, Бaмбино", "Улыбки". Успіх допоміг хлопцям переступити кордони, а фірмовий, по-європейськи стильний, легкий звук став їх візитною карткою.

З'явившись одного дня ковтком свіжого повітря для російської музики, представниками нової хвилі, отримавши Державну премію Литви як видатні поп-рок артисти і найпрестижнішу премію країни "Браво" BIPLAN сьогодні ? фігури першої величини в Литві, справжній "народний" гурт. Зі свіжим російським альбомом "Плюс/Минус" і литовським "Meile" ("Любов"), відкритий до нових пригод, міст і сердець, BIPLAN їде з Вільнюса в Україну з першою зустріччю у Києві і концертами в Криму.

Виступи в Україні стануть продовженням європейського туру "Amore", з яким Biplan виступив у Росії, Білорусії, Україні, Норвегії та Литві. Приємною новиною для українських фанів стане виконання пісні "Amore" з останнього литовського альбому українською мовою!

"Ми сподіваємося, що пісня сподобається українським слухачам, – говорить соліст BIPLAN Макс Мельман, – і скоро її можна буде почути на українських радіостанціях".Трек посів перші місця в чартах литовських радіостанцій і став саундтреком до фільму "Одинокий Валентин", що номінується на кращий фільм Литви 2013 року. Перед виступом BIPLAN зіграє київський sunshine-band "Карлики Брокколі" – "універсальний покращувач настрою,  суміш музичних стилів від реггі до диско, через электро-свінг та щось гірше".

Зараз ви читаєте новину «У Києві заспіває "BIPLAN" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі