вівторок, 30 липня 2013 15:50

Творці британського "Шерлока" зізналися хто стане головним злодієм серіалу

Творці британського "Шерлока" зізналися хто стане головним злодієм серіалу
Ларс Міккельсен

Данський актор Ларс Міккельсен зіграв головного антагоніста у третьому сезоні британського телесеріалу "Шерлок". Продюсер проекту Сью Верчью написала про це у своєму твіттері, доклавши до повідомлення фотографію актора в образі лиходія.

Міккельсен виконав роль Чарльза Огастеса Магнуссена. Судячи з імені, прототипом цього персонажа є Чарльз Огастес Мілвертон, шантажист з оповідання "Кінець Чарльза Огастеса Мілвертона", що увійшло до збірки "Повернення Шерлока Холмса", опублікованого вперше в 1905 році (оригінальна назва оповідання - "The Adventure of Charles Augustus Milverton", назва збірки - "The Return of Sherlock Holmes").

У серіалі "Шерлок" події розгортаються в наші дні, а не на межі XIX і XX століть. Самого детектива грає Бенедикт Камбербетч, роль його напарника доктора Ватсона виконує Мартін Фріман. Серіал демонструється на каналі BBC One з липня 2010 року. Глядачам вже встигли представити два сезони, кожен з яких включав по три серії.

Третій сезон "Шерлока" вже був анонсований офіційно, проте дата виходу в ефір нових серій до цих пір не відома.

Ларс Міккельсен відомий за межами Данії насамперед завдяки ролі в телесеріалі "Вбивство" (оригінальна назва - "Forbrydelsen", тобто "Злочин"). Серіал демонструвався на датському телебаченні з 2007-го по 2012 рік. З квітня 2011 року на американському каналі AMC виходить в ефір англомовний рімейк "Вбивства".

Зараз ви читаєте новину «Творці британського "Шерлока" зізналися хто стане головним злодієм серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі