пʼятниця, 07 травня 2021 18:10

"Тут немає великих дуп" - Аліна Паш випустила кліп

"Тут немає великих дуп" - Аліна Паш випустила кліп
Аліна Паш випустила спільний кліп до треків "Молитва" та "Колискова". Назвала його антисистемним та містичним. Фото: Instagram

Аліна Паш випустила спільний кліп до треків "Молитва" та "Колискова", що увійшли до альбому "розМова".

Сюжет побудований на питаннях, що піднімаються і у самих треках — відносність реальності, де починається та закінчується норма, безглуздість сенсів. Кліп без артистки зняв режисер Михайло Звегінцев.

"Я навіть не знала, коли зйомка проходила. Мені якось дзвонить друг і каже: "Аліна, я вчора знімався в твоєму кліпі". Але я дуже задоволена. Мені подобається містичність цієї історії,. Це відео не яскраве, в ньому немає великих жоп, в ньому немає дівчат, які облизують чупачупси. Це абсолютно антиютубне відео. Ми йдемо проти системи", - каже Аліна Паш.

"Ця історія про жінку, яка don't belong here. Система, немов в самозбереженні, гасить її раз за разом. Її слабо цікавить сім'я, будинок, чоловік. По суті цей сплав візуальних образів та музики – про сучасну жінку і її сприйняття, про межі нормальності, про інформаційний простір, про вплив класичного інституту сім'ї і, звичайно, про потік інформації, який по суті ламає непідготовлену людину", - йдеться в описі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кому Вниз" випустили пісню ерзянською мовою

Alina Pash випустила фольковий альбом "розМова". Для запису співачка вирушила у фольклорні експедиції Гуцульщиною. Деякі пісні записували за участі священика, а трек "Вода" - у церкві, де знімали "Тіні забутих предків" Сергія Параджанова.

Зараз ви читаєте новину «"Тут немає великих дуп" - Аліна Паш випустила кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі