понеділок, 05 липня 2010 17:22

Трипільський фестиваль повернув українців у минуле (ФОТО)
15

Фото: Фото PHL

На зелених пагорбах Ржищева, що на Київщині, відбувся третій міжнародний екокультурний фестиваль "Трипільське коло "Вогонь".

1-4 липня тут працювали більш ніж 25 творчих майданчиків, шоу і територій майстер-класів, де охочі могли отримати уроки танців різних народів світу, ближче ознайомитися з культурою Трипілля і відчути себе частиною природи, а вночі подивитися найкращі анімаційні і короткометражні фільми світу. Також гості приймали участь у спорудженні трипільського житла, реконструкції трипільської печі, обпаленні глиняного посуду за давньою технологією. Можна було навчитися виготовляти ляльки-мотанки, плести "ловців снів", малювати по тканині тощо. Крім того, увечері проходили фаєр-шоу, а також - фестиваль борщу. На головній сцені виступили гурти "Пікардійська терція", "ДахаБраха", "Крихітка", "Вадада" з Польщі та білоруська "Осіміра".

На території фестивалю було заборонено палити, розпивати спиртні напої і вживати наркотики. Кожен фестиваль "Трипільського кола" присвячений одній із природних стихій. Нинішній пройшов під знаком вогню. Звідси і слоган: "Запалюємо серця".

Зараз ви читаєте новину «Трипільський фестиваль повернув українців у минуле (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі