вівторок, 06 грудня 2011 10:44

Третю частина фільму "Ялинки" покажуть у 2013 році

Третю частина фільму "Ялинки" покажуть у 2013 році

Кіностудія "Базелевс" зніме третю частину новорічного фільму "Ялинки", деякі сюжетні лінії якого склали історії, котрі не увійшли до "Ялинки-2", повідомила на прес-конференції в понеділок генеральний продюсер фільму Іва Стромілова.

Перші "Ялинки", зроблені студією Тимура Бекмамбетова за 4,4 мільйона доларів і заробили 22,7 мільйона, стали найприбутковішим кінопідприємством прокатного року, який рахується з 1 грудня 2010 року. Альманах став першою картиною, для якої студія самостійно організовувала прокат, створивши для цього спеціальний підрозділ Bazelevs Distribution. Друга частина франшизи, яка виходить в прокат 15 грудня, як і перша складається з новорічних новел, які зняли Олександр Котт, Дмитро Кисельов, Резо Гігінешвілі, Олександр Баранов, Оксана Бичкова. Головні ролі грають Іван Ургант, Сергій Свєтлаков, Володимир Меньшов, Сергій Безруков, Гоша Куценко, Марія Шалаєва та інші.

"Ялинки-3" стануть довгоочікуваними через рік або два", - вважає продюсер проекту. За її словами, для зйомок других "Ялинок" використовувалися невеликі історії про Новий рік, надіслані глядачами з усієї Росії: деякі з них не увійшли в картину, але цей матеріал можна буде побачити в третій частині альманаху.

Як розповіла Стромілова, невідомо, коли картина буде завершена і вийде в прокат, але очікувати її можна через рік або два. "З "Ялинками" ми зробимо поки перерву, хоча фільм вже майже знятий", - сказала вона.

Bazelevs розраховує, що слідом за країнами СНД і Балтії "Ялинки-2", до бюджету якого інвестовано близько 20 мільйонів доларів від прокатного прибутку першого фільму, вийдуть в обмежений прокат у Європі, зокрема, в Німеччині, Великій Британії та Південній Європі.

Зараз ви читаєте новину «Третю частина фільму "Ялинки" покажуть у 2013 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі