вівторок, 09 жовтня 2012 14:37

"Термінатор" міг вийти без коронних слів Шварцнеггера

Автор: Фото: scifi-tv.ru
 

Культовий фантастичний фільм режисера Джеймса Кемерона "Термінатор", та й сам його головний герой могли б побачити світ без найвідомішої фрази в історії кіно "I" ll be back ". Це відбулося б тільки в тому випадку, якби Арнольд Шварценеггер умовив режисера замінити її.

"У мене ніяк не виходило злагоджено вимовити поєднання "I'll" і я неодноразово просив Джеймса Кемерона замінити його на "I will be back", так як, на мій погляд, це більше підходило машині. Але він завжди відповідав категоричною відмовою. "Слухай, - говорив він мені, - я ж не вчу тебе акторській грі. Ось і ти не вчи мене, як писати сценарії", - поділився Шварценеггер.

На його думку, ця фраза прозвучала з досить помітним німецьким акцентом, що виглядає дивно, але Кемерон був непохитний: "Мені все одно. Просто крапай її десять разів по-різному, і ми виберемо найкращий варіант". Результат перевершив сподівання, зайнявши почесне місце серед кіношних афоризмів.

Ці слова стали візитною карткою Арнольда Шварценеггера. Він виголосив її в одинадцяти своїх наступних фільмах і неодноразово використовував в публічних виступах під час своєї виборчої кампанії та знаходженні на посаді губернатора Каліфорнії. Останньою стрічкою стали, наприклад "Нестримні 2".

Зараз ви читаєте новину «"Термінатор" міг вийти без коронних слів Шварцнеггера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі