четвер, 20 червня 2024 17:29

Стала відома іноземна хедлайнерка Atlas United 2024

Стала відома іноземна хедлайнерка Atlas United 2024
Шерон ден Адель виступить на Atlas United 2024. Фото: instagram.com/sharonherindigo

Вокалістка нідерландського гурту Within Temptation Шерон ден Адель стане однією з хедлайнерок фестивалю Atlas United 2024 у Києві.

У Києві вона виступить зі спеціальною програмою.

Виконає хіти Within Temptation у супроводі українського оркестру GOSORCHESTRA та хору. Аранжування створила українська композиторка Марія Яремак.

2024 року Шарон ден Адель уже відвідувала Україну. Разом із сонграйтером і музикантом Алексом Ярмаком вона записала пісню A Fool's Parade і знялася в кліпі. Всі роляті на цю пісню передадуть на благодійну ініціативу Music Saves Ukraine

"Україна - прекрасна, а її народ неймовірно стійкий та сповнений енергії у цій надскладній ситуації. Це джерело натхнення для нас і для багатьох у всьому світі. Просто знайте, що ви не самі, вас підтримує дуже багато людей. Слава Україні!" - сказала ден Адель.

Музикальний фестиваль Atlas Weekend пройде у новому форматі.

Він буде називатися Atlas United.

Фестиваль відбудеться 12-14 липня на території торгово-розважального центру Blockbuster Mall у Києві.

Обіцяють шість сцен, на яких виступлять "Бумбокс", "Жадан і собаки", Артем Пивоваров, "Без обмежень", Dantes, "Курган & Agregat", "Друга Ріка", Latexfauna, Verka Serduchka та інші.

Запросили світових виконавців, які вперше після початку повномасштабного вторгнення дадуть концерти в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома іноземна хедлайнерка Atlas United 2024». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі