середа, 13 березня 2019 14:11

Шоу триває: фільм "Богемна рапсодія" може отримати продовження

  Рамі Малек в образі Фредді Мерк'юрі у фільмі "Богемна рапсодія". Фото: dailymail.co.uk
Рамі Малек в образі Фредді Мерк'юрі у фільмі "Богемна рапсодія". Фото: dailymail.co.uk

Фільм "Богемна рапсодія" можуть продовжити. Учасники гурту "Квін" думають над сіквелом, який розповість про події, що відбувалися з колективом після благодійного концерту Live Aid.

Вперше про зйомки другої частини заговорив один з продюсерів фільму Руді Долезал, а також творець більшості кліпів групи Queen, повідомляє The Daily Mail.

Він розповів, що менджер групи Джим Біч планує створити сіквел фільму. Дія повинна відбуватися під час благодійного концерту Live Aid, який відбувся 13 липня 1985 року на стадіоні "Уемблі".

За даними ЗМІ, гітарист Queen Брайан Мей раніше теж натякав на можливе продовження.

"Я думаю, що Live Aid - це хороший момент, щоб закінчити фільм. Хто знає, може бути, буде продовження", - додав гітарист.

У першому фільмі був повністю показаний концерт Live Aid, тому у другому фільмі варто розповісти тільки про останні роки життя вокаліста Фредді Мерк'юрі, який помер в 1991 році в результаті ускладнень від СНІДу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Леді Ґаґи очолила рейтинг найпопулярніших

Після виходу фільму в прокат – 24 жовтня 2018 року – пісня групи Queen "Богемна рапсодія" стала найпопулярнішою композицією XX століття. Фільм номінували на престижні кінопремії, включаючи Оскар, де серед п'яти номінацій він отримав перемогу в трьох: "Кращий актор" (Рамі Мальок в ролі Фреді Меркьюрі), "Кращий звуковий монтаж" і "Кращий звук".

Згідно з даними Box Office Mojo, при бюджеті в 52 млн доларів, що на 7 березня 2019 року фільм зібрав $870 411 400 в світовому прокаті, з них $214 858 036 в США і Канаді (де очолював перший уїк-енд (2-4 листопада) зі зборами $51 061 119) і $655 553 364 в інших країнах.

Зараз ви читаєте новину «Шоу триває: фільм "Богемна рапсодія" може отримати продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі