пʼятниця, 08 березня 2019 21:45

Пісня Леді Ґаґи очолила рейтинг найпопулярніших

Автор: imdb.com
  Цього тижня пісня Shallow стала лідером хіт-параду Billboard Hot 100. У фільмі "Народження зірки" композицію виконують Бредлі Купер (зліва) і Леді Ґаґа (справа)
Цього тижня пісня Shallow стала лідером хіт-параду Billboard Hot 100. У фільмі "Народження зірки" композицію виконують Бредлі Купер (зліва) і Леді Ґаґа (справа)

Пісня Shallow співачки Леді Ґаґи очолила музичний чарт Billboard Hot 100 як найпопулярніша серед американських слухачів. Це сталося після того, як Ґаґа виконала композицію разом з актором і режисером Бредлі Купером на цьогорічній церемонії вручення кінопремії "Оскар". Shallow ввійшла до саундтрека фільму "Народження зірки".

Реліз Shallow відбувся 27 вересня 2018-го. Трек став першим синглом альбому музичної драми "Народження зірки", яку зняв Бредлі Купер. На 22-ому тижні перебування в чарті Billboard Hot 100 композиція піднялася з 21-ої позиції на першу. Пісня Ґаґи скинула з першого місця трек Аріани Ґранде 7 Rings, який був лідером рейтингу протягом п'яти тижнів.

"Я не можу повірити в те, що Shallow - лідер у чарті Hot 100, - пише на своїй сторінці в Instagram Ґаґа. - Це моя перша за вісім років пісня на першому місці. Такі ж відчуття, які були, коли номером один стала Just Dance. Правило перше: ніколи не здавайтеся. Правило друге: дивіться на правило перше".

Учетверте трек Ґаґи стає лідером Billboard Hot 100. Це також вдавалося композиціям Just Dance і Poker Face 2009 року та Born This Way 2011-го.

На 91-й церемонії "Оскара" Shallow визнали найкращою піснею до фільму. Раніше композиція стала лауреатом премій "Золотий глобус", "Греммі" та BAFTA. Авторами Shallow є Леді Ґаґа, Эндрю Вайетт, Ентоні Россомандо та Марк Ронсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми грали самих себе" - учасниці гурту Dakh Daughters розповіли про зйомки в українському фільмі "Гуцулка Ксеня"

Billboard Hot 100 - це хіт-парад ста найпопулярніших у США пісень. Чарт щотижня публікує американський портал Billboard, присвячений музичній індустрії. В основі рейтингу лежать показники продажу, ротації на радіо та стрімінгу.

Зараз ви читаєте новину «Пісня Леді Ґаґи очолила рейтинг найпопулярніших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі