середа, 28 лютого 2024 15:51

Дивитись контент на Netflix стане дорожче - ЗМІ

Дивитись контент на Netflix стане дорожче - ЗМІ
Підписка може подорожчати вже цього року. Фото: Pexels

2024 року Netflix підніме ціни, щоб пришвидшити зростання доходів та прибутків.

Такого висновку дійшли аналітики з UBS Securities, пише Variety.

Завдяки підвищенню цін, доходам від планів із рекламою та постійному зростанню кількості підписників загальний дохід сервісу цього року може збільшиться на 15%. Минулого року було зростання на 7%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix почав розсилати українським користувачам повідомлення про обмеження доступу: яка причина

У жовтні 2023-го базовий план підписки у США, Великій Британії та Франції подорожчав з $9,99 до $11,99. У Netflix сказали, що планували підняти ціни ще раніше, але тоді розповсюджували платне поширення акаунтів.

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував трихвилинний ролик з нарізкою кадрів з фільмів та серіалів, які він планує випустити у 2024 році.

Один з найочікуваніших серед них - другий сезон південно-корейського серіалу "Гра в кальмара", що став справжнім феноменом 2021 року.

Крім того, в ролику показали кадри з нових сезонів серіалів "Бріджертони", "Дипломатка", "Академія Амбрелла", "Нічний агент", "Кобра Кай" та "Ласун", а також уривки з нових серіалів, прем'єрияких відбудуться цього року - "Проблема трьох тіл", "Аватар: Останній захисник", "Чорні голубки" та "Ерік".

Також глядачі побачили кадри з нових фільмів "Back in Action", "Атлас", "Поліцейський із Беверлі-Гіллз 3", "Діва у біді", "Бунтівний Місяць 2" та ще багато цікавого.

Зараз ви читаєте новину «Дивитись контент на Netflix стане дорожче - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі