середа, 10 жовтня 2012 13:28

Сергій Безруков не гратиме Богдана Ступку

Сергій Безруков не гратиме Богдана Ступку
Богдан Ступка у фільмі "Тарас Бульба". Фото: mport.bigmir.net

В українських ЗМІ з'явилася інформація про те, що кінокомпанія "Централ Партнершип" приступає до зйомок біографічного фільму "Богдан" про життя відомого українського актора Богдана Ступки, який помер влітку цього року у віці 70-ти років. У перших же статтях говорилося, що роль Ступки виконає Сергій Безруков, однак інформація про проект виявилася сфабрикованою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо особистість є сильною, тоді з'являється зірка" - поляки згадують Ступку

Як написав Сайт інформаційного агентства "Українські національні новини" (УНН), картину з робочою назвою "Богдан" повинен знімати режисер Володимир Бортко, відомий за фільмами "Собаче серце", "Тарас Бульба", серіалом "Майстер і Маргарита". Головну роль нібито вже погодився зіграти Сергій Безруков. УНН навіть опублікував коментарі артиста на цю тему: "Богдан Ступка - один з моїх кумирів, і я вже давно хотів його зіграти. Люди, як картини - "цінність" їх зростає після смерті. Тож у мене є одне правило: виконувати роль геніїв тільки коли вони відійдуть в інший світ. І я дуже радий, що нарешті мені випала нагода зіграти Ступку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Заході Ступку боялися через його геніальність - кінокритик

Однак представники актора спростували цю інформацію на офіційному сайті Сергія Безрукова: "Це неправда. Сергій нічого не знає про цей проект, добре б перевірити, чи існує він взагалі. Ніхто йому, звичайно ж, цю роль не пропонував. І вже тим більше цей коментар на тему зйомок у ролі Ступки Сергій не давав. Тобто це від початку і до кінця вигадка, забезпечена нібито прямою мовою нібито Сергія Безрукова. І Сергій маэ намір, не відкладаючи на довго, обговорити зі своїми адвокатами, як бути з цим свавіллям, яке останнім часом твориться в ЗМІ".

"Фільм Про"повідомляє, що представники компанії "Централ Партнершип" заперечують причетність студії до фільму "Богдан". Ніякої іншої інформації про цей міфічний проект поки немає.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Безруков не гратиме Богдана Ступку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі