вівторок, 02 серпня 2011 13:33

Сандра Баллок прийшла на прем'єру фільму свого "коханця"
23

Джейсон Бейтман та Райан Рейнольдс
Фото: Фото: Reuters
Райан Рейнольдс та Сандра Баллок
Райан Рейнольдс та Сандра Баллок
Олівія Вайлд
Сандра Баллок

У Лос-Анджелесі в Village Theatre пройшла прем'єра нового комедійного фільму "Хочу як ти".

Головні ролі в картині виконали Джейсон Бейтман та Райан Рейнольдс. Разом з ними у фільмі знялися Олівія Вайлд, Леслі Манн, Алан Аркін, Мірчі Монро та інші зірки.

На килимовій доріжці біля кінотеатру зібралося чимало гостей, серед яких опинилася і Сандра Баллок, яка прийшла підтримати свого колегу Райана Рейнольдса. Нагадаємо, Баллок та Рейнольдсу нещодавно приписували роман. Пара зустріла новий 2011 рік разом.

Сюжет фільму "Хочу як ти" - це всім відома історія про те, як двоє міняються тілами. Дейв - успішний юрист і зразковий сім'янин. Мітч - холостяк і серцеїд. Він вважає, що у Дейва є все, про що тільки можна мріяти: прекрасна дружина Джеймі, люблячі діти і крута робота. Дейву ж видається казковим безтурботне життя Мітча, який вдень курить травку, а ночі проводить у компанії гарних жінок. І одного разу в житті друзів все перевертається вверх дном: Мітч стає Дейвом, а Дейв - Мітчем.

Українська прем'єра фільму "Хочу як ти" відбудеться 18 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Сандра Баллок прийшла на прем'єру фільму свого "коханця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі