понеділок, 10 січня 2011 16:57

Сандра Баллок зустріла Новий рік з чоловіком Скарлетт Йоханссон

Голлівудська зірка Сандра Балаллок зустріла Новий рік у компанії канадського актора Райана Рейнольдса, який нещодавно подав на розлучення зі Скарлетт Йоханссон.

Історію про те, як дві кінозірки - Сандра Баллок, яка пережила голосне розлучення, і Райан Рейнольдс - разом провели новорічну ніч виніс на обкладинку американський журнал US Weekly.

Про побачення 46-річної актриси та 34-річного актора, втім, мова не йде.

Вони "відзначилися" на фотографіях з вечірки в ресторані Bess Bistro, що належить Сандрі, в Остіні, штат Техас, і Рейнолдс був там далеко не єдиним гостем.

Таблоїд наводить цитату одного з гостей вечірки, який розповідає про те, що Сандра і Райан постійно посміхалися один одному і іноді торкалися один до одного.

Якесь "інформоване джерело" також висловлює припущення про те, що акторів пов'язують схожі переживання.

Представник Сандри Баллок підкреслив, що вона і Райан Рейнольдс всього лише хороші друзі, але приятель Рейнолдса стверджує, що "хімія" між ними виникла ще в 2009 році під час спільних зйомок у фільмі "Освідчення".

Пізніше, коли Сандра розлучилася зі свої чоловіком, Джессі Джеймсом, а Райан повідомив про свій розрив з дружиною Скарлетт Йоханссон, з'ясувалося, що пара багато часу проводить разом.

Однак друзі Сандри Баллок стверджують, що вона ніколи не закрутила б роман з одруженим чоловіком, особливо після того, що пережила сама, дізнавшись про зради Джессі Джеймса.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Сандра Баллок зустріла Новий рік з чоловіком Скарлетт Йоханссон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі