четвер, 18 грудня 2014 14:18

Руслан Сєнічкін на презентації своєї книжки порівняв себе із Вінні Пухом

Руслан Сєнічкін на презентації своєї книжки порівняв себе із Вінні Пухом

17 грудня на "Різдвяному Арсеналі" телеведучий Руслан Сєнічкін презентував свою першу кулінарну книгу "Сніданки". Розмістив у ній рецепти вітамінних сніданків.

"У книзі зібрали рецепти наших глядачів, дописувачів і людей, які раніше були успішними кулінарами. Всі рецепти перевіряв особисто. Їх не тільки готував, а й куштував. Вони з першого разу виходили у мене смачними. Страви за цими рецептами вдасться приготувати навіть людині, яка раніше ніколи не готувала", - сказав Руслан Сєнічкін.

Руслан Сєнічкін почав готувати у ефірі ранкової програми "Сніданок" на каналі "1+1". До того взагалі не порався біля плити.

"Коли вперше готував яєчню, вона перетворилася на вугілля, у свої перші пироги взагалі забув покласти начинку, а у перший суп вкинув забагато вермішелі і він перетворився на білу киселеву масу. Тепер вважаю себе досвідченим кухарем. Можу приготувати багато смачних і корисних страв. Ведучі Людмила Барбір і Марина Леончук, які зі мною працюють, - дуже стрункі і худенькі. Поряд із ними почуваю себе Вінні Пухом. Але ніколи не шкодував про те, що не сидів на дієтах. Якби робив це, то ніколи б скуштував усі ті смачні страви, які готую в ефірі", - поділився Руслан Сєнічкін.
"Сюжет про приготування якоїсь страви тривають 3-3,5 хвилини. Щоб зробити цей ролик потрібно не менше двох годин", - додав він.

Також Руслан Сєнічкін зізнався, що ніколи не снідає і любить експериментувати на кухні.

"Перед ефіром в мене немає апетиту. Це погано, бо сніданок - це старт для всього організму. Їм вже після ефіру - якийсь салатик чи картопельку. Часто щось змінюю у рецептах і додаю якісь свої інгредієнти. Знаю вже багато секретів. Буряк завжди зафарбовує інші інгредієнти салатів у свій колір. Щоб цього не сталося, потертий буряк слід скропити оливкою олією і вже потім викладати у салат. Олія не дасть буряку фарбувати інші продукти у його колір", - сказав ведучий.

Книжку Сєнічкіна має 194 сторінки. На "Різдвяному Арсеналі" продавали за 160 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Сєнічкін на презентації своєї книжки порівняв себе із Вінні Пухом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі