пʼятниця, 12 листопада 2021 20:59

Розсекретили дату виходу перезапуску "Секс і місто" і показали трейлер

Розсекретили дату виходу перезапуску "Секс і місто" і показали трейлер
Разом із датою прем'єри HBO Max випустив і довгоочікуваний повноцінний трейлер. Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

Стримінговий сервіс HBO Max 12 листопада показав перший трейлер довгоочікуваного продовження культового серіалу "Секс і місто".

Премʼєра продовження під назвою And Just Like That відбудеться цьогоріч 9 грудня, заявили у HBO Max.

Відзняти сиквел вирішили ще 2014 року, але сюжет мав бути іншим. Тепер сценаристи описали новий період у житті героїнь - в епоху коронавірусу, нових соціальних мереж, материнства тощо. У мережі вже з'явилися перші світлини зі знімального майданчика. На них возз'єдналися незмінно стильні героїні: Керрі Бредшоу, Шарлотта Йорк і Міранда Гоббс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зйомці для Vogue. Сара Джессіка Паркер висловилася про "жіноненависницьку балаканину"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші світлини зі зйомок продовження "Сексу й міста"

Серіал виходив з 1998-го до 2004 року включно. Має шість сезонів і дві повнометражні стрічки. Дія розгортається в Нью-Йорку й розповідає про життя чотирьох подруг у віці понад 30. Вони вільно обговорюють питання сексу, кохання та кар'єри. Ці бесіди з подругами надихають одну з них, журналістку Керрі Бредшоу, писати колонку в газеті. Серіал зробив революцію щодо стереотипів. Сюжет пропагував думку, що жінки думають не тільки про заміжжя, а й про секс і просто насолоду від життя.

У продовженні серіалу з'являться три нові подруги - вони будуть темношкірими. Головними ж залишаться персонажі з оригінального серіалу - Керрі, Міранда й Шарлотта. До їхніх ролей повернуться 56-річна Сара Джессіка Паркер, 55-річна Синтія Ніксон і 56-річна Крістін Девіс. Але в продовженні не буде Саманти у виконанні 64-річної Кім Кетролл.

Зараз ви читаєте новину «Розсекретили дату виходу перезапуску "Секс і місто" і показали трейлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі