понеділок, 08 листопада 2021 12:24

У зйомці для Vogue. Сара Джессіка Паркер висловилася про "жіноненависницьку балаканину"
6

Американська акторка 56-річна Сара Джессіка Паркер знялася для грудневого номеру американського Vogue. Вона прикрасила обкладинку глянцю в ефектній сукні з нової колекції Dolce & Gabbana Alta Moda.

Також Паркер приміряла вбрання від Alexander McQueen та Fendi. Доповнювала образи прикрасами від Dior і капелюхом з пір'ям від Valentino. Зірка серіалу "Секс і місто" постала перед об'єктивом американського фотографа Деніела Джексона.

Американська акторка Сара Джессіка Паркер знялася для грудневого номеру американського Vogue. Обкладинку прикрасила в ефектній сукні з нової колекції Dolce & Gabbana Alta Moda
Фото: Деніел Джексон для видання Vogue
Позувала в капелюсі з пір'ям від Valentino
Зірка культового серіалу 2000-х постала в сукні від Alexander McQueen
Позувала в пальті від Chanel і сукні від Dior
Також постала у кутюрному вбранні від Fendi

В інтерв'ю акторка поговорила на тему ейджизму. Зізналася, що її шокувала кількість критики на свою адресу через зйомки продовження культової стрічки 2000-х. Артистка назвала це "жіноненависницькою балаканиною".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишногруда фітнес-модель зваблює рельєфним тілом у бікіні

"Ми зіткнулися з великою кількістю критики, з жіноненависницькою балаканиною. Цього ніколи не сталося б з чоловіком. Сиве волосся. У неї є сиве волосся? Особливо у соціальних мережах. Кожному є що сказати. "У неї занадто багато зморшок, у неї мало зморшок". Здається, що люди не хочуть, щоб нас влаштовувало те, ким ми стали. Здається, що їм подобається, коли ми відчуваємо біль від того, ким ми є сьогодні, та обираємо природне старіння і не виглядаємо ідеально. Я знаю, як я виглядаю. У мене немає вибору. Що мені з цим робити? Зупинити старіння? Зникнути?" - наголосила вона.

Під час 73-ї церемонії "Еммі-2021" стримінг HBO Max показав фрагменти з перезапуску культового серіалу 2000-х "Секс і місто".

У короткому уривку можна побачити головних героїнь серіалу у виконанні актрис Сари Джессіки Паркер, Синтії Ніксон і Крістін Девіс, яких нібито хтось гукає. Паркер повертається і махає в камеру рукою. Далі показують сцену на кухні з героїнею Паркер і виконавцем ролі її чоловіка Крісом Нотом. Вони цілуються та танцюють.

Зараз ви читаєте новину «У зйомці для Vogue. Сара Джессіка Паркер висловилася про "жіноненависницьку балаканину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі