понеділок, 11 жовтня 2010 14:15

Проект Пономарьова порівняли з записом пісні Майкла Джексона (ФОТО)
11

9 жовтня під час виставки "Український музичний ярмарок" відбувся запис проекту "Стоголос -2010". 217 бажаючих взяли участь у записі пісні київського виконавця Олександра Пономарьова "Мамі".

"З музичної точки зору це безпрецедентна подія на теренах українського шоу-бізнесу. Жодного разу у нашій країні не відбувався запис однієї пісні такою кількістю вокалістів. За кількістю учасників ми претендуємо на рекорд! Таку подію на світовому масштабі можна порівняти хіба що із записом пісні Майкла Джексона "We are the word!", - сказав директор студії звукозапису "З ранку до ночі" Володимир Григорович.

Запис пісні проходив на технічній базі студії звукозапису "З ранку до ночі", розташованій на території виставкового павільйону.

"Я радий, що у проекті взяли участь не лише дорослі, а й діти. Цим проектом ми хочемо нагадати всім українцям про справжні життєві цінності. По завершенню зведення композиції, ми обов'язково випустимо сингл, а на обкладинці зазначимо імена та прізвища всіх, хто взяв сьогодні участь у її запису", - розповів Олександр Пономарьов.

Аудіозапис пісні тривав 7 годин. Презентація синглу відбудеться наприкінці осені.

"Не всі виконавці пісні мали сильний голос та влучали в ноти. На проект приходили співати не професійні вокалісти, а пересічні українці. Вони співали від душі, а це куди більше. Наші звукорежисери прослухають весь записаний матеріал, а потім зведуть найвдаліші моменти", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua прес-секретар Олександра Пономарьова Проценко Олександра.

Зараз ви читаєте новину «Проект Пономарьова порівняли з записом пісні Майкла Джексона (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі