середа, 25 листопада 2009 08:35

Пономарьов пояснив, чому кинув Ющенка і довірився Тимошенко

Пономарьов пояснив, чому кинув Ющенка і довірився Тимошенко

Співак Олександр Пономарьов в ефірі Шустер Live розповів, чому став довіреною особою прем"єр-міністра Юлії Тимошенко на президентських виборах.

За його словами, таке рішення приймав десь 2-3 доби, тому що вивчав, чим може бути корисним. Він також повідомив, що вивчив законодавство стосовно того, чим має займатись довірена особа по загальноукраїнському округу.

Пономарьову пригадали його ж цитату на підтримку нинішнього глави держави: "Я хочу, щоб ви пам"ятали - кожен голос дуже важливий. 21 листопада потрібно буде обирати президента - Віктора Ющенка". На запитання, чому співак змінив свої політичні погляди, він відповів, що "не змінюють свою думку тільки дурні".

"Якщо нема своєї думки чи звивин у голові, то можна її не змінювати. Я побачив те, що явно не співпадало з тезами, які ми намагались донести з Майдану. Побачив, що одному бракувало харизми, сили волі і впевненості в собі, а іншій - влади і можливостей домовитись і знайти спільну мову. Тепер ми розуміємо, що реалізація революції - нульова", - підкреслив він.

Він додав, "коли постало питання про газ взимку минулого року, вирішувати це поїхала тендітна жінка, а хлопець катався на лижах".

"В такій ситуації нація має консолідуватись. Взагалі-то слов"янська нація завжди консолідується, коли має зовнішнього ворога, але чомусь не в Україні", - обурився Пономарьов.

Довірена особа Тимошенко заперечив, що отримує гонорари за свої виступи у турі "З Україною в серці" на підтримку глави уряду.

"Є забезпечення технічне, яке оплачується, і є фінансове для артистів балету. Коли 2004 року я вперше вийшов співати гімн України на початку революції, я стояв у краватці і костюмі. На наступний день, коли мене попередили, що бережи себе і дітей, то я вивіз їх за місто, вдягнув бронежилет і зверху светр. Ви думаєте я це робив за гроші? Є ще поняття ідейності людини", - наголосив співак.

Крім того Пономарьов сказав, що ставиться до передвиборного гасла Тимошенко "Вона - це Україна" як і до решти агітаційної реклами.

"Знаючи Юлію Володимирівну особисто, спілкуючись з нею досить часто і бачачи, що вона за все переживає, розумієш, що вона хоче зробити Україну кращою. Взагалі ці рекламні постери мені не дуже подобаються (не мається на увазі особисто Юлія Тимошенко). Не люблю, коли засіюється рекламний простір так, що вже й нема де плюнути", - прокоментував він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Пономарьов пояснив, чому кинув Ющенка і довірився Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі