субота, 06 березня 2021 00:45

Про Гаррі Поттера знов зніматимуть фільми

Про Гаррі Поттера знов зніматимуть фільми
Персонаж серії романів Джоан Роулінг, чарівник Гаррі Поттер, повернеться у 2022 році в відеогрі Hogwarts Legasy. Також за мотивами франшизи може вийти серіал. Фото: Pinterest

Американський сервіс HBO Max може створити серіал за романами Джоан Роулінг про чарівника Гаррі Поттера.

"Є така прикольна штука, "Гаррі Поттер" — одна з найпопулярніших франшиз світу. Ми дуже вдячні бути партнерами Дж. К. Ролінґ і я б сказав, що франшиза має чималий потенціал", - сказав директор WarnerMedia Джейсон Кілар на конференції Morgan Stanley. У американських ЗМІ це розцінили як натяк на нові проєкти про Гаррі Поттера. Вважають, що студія працює не лише над серіалом, а й екранізують п'єсу "Гаррі Поттер і прокляте дитя". Її написав Джек Торн, за підтримки Дж. К. Ролінґ.

До того ж у 2022 році вийде відеогру Hogwarts Legasy за мотивами всесвіту Гаррі Поттера. Планується рольова гра, події якої розгортатимуться у 1800-х у Хогвартсі. Можна буде налаштовувати зовнішність персонажа, створювати зілля, закляття, фантастичних звірів. Нещодавно стало відомо, що гравцям дадуть можливість створювати трансгендерних персонажів. Зокрема регулювати голос, тип тіла та звертання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Картину Бенксі купили та спалили

Студія шукає нові шляхи для розвитку "Поттеріани". Єдиний поки діючий проєкт - "Фантастичні звірі". Наразі йдуть зйомки третьої частини. Дату прем'єри часто переносять. Через судовий скандал Джонні Деппа, його довелось замінити. Актор втілював головного лиходія - Геллерта Грін-де-Вальда.

У січні 2021-го видання The Hollywood Reporter, з посиланням на свої джерела, стверджувало, що в роботу запущено серіал за всесвітом Гаррі Поттера. Тривають переговори з деякими акторами та авторами сценарію. Студія Warner Bros. тоді спростували ці чутки. Заяву директора WarnerMedia вважають вагомішим підтвердженням існування проєкту.

Зараз ви читаєте новину «Про Гаррі Поттера знов зніматимуть фільми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі