понеділок, 15 травня 2017 16:12

Пранкер Седюк пояснив, навіщо оголив сідниці на сцені Євробачення-2017

Пранкер Седюк пояснив, навіщо оголив сідниці на сцені Євробачення-2017
Пранкер Седюк пояснив, навіщо оголив сідниці на сцені Євробачення-2017. Фото: facebook.com

Пранкер Віталій Седюк, який під час прямого ефіру фіналу пісенного конкурсу Євробачення-2017 на сцені зняв штани й оголив сідниці, пояснив свій вчинок.

У Дніпровському районному суді Києва для Седюка обрали запобіжний захід, поки що триває слідство. Протягом 60 днів він має за першої вимоги з'являтися до суду, слідчого відділу та прокурора.

"Євробачення – це конкурс для геїв та домогосподарок. Я хотів зробити його цікавішим. Спонтанно вирішив вибігти на сцену під час виступу Джамали, коли вона співала у фан-зоні. Це була єдина можливість. Не думав, що випаде нагода стояти так близько до сцени і взагалі потрапити до зали, бо я не мав квитка", - сказав Седюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталічек, ти ідіот! - Притула розкритикував Седюка

"Я дуже люблю Джамалу та її музику. Але її перемога на Євробаченні-2016 – це слава на один рік. Враховуючи те, як працює музична індустрія, думаю, мій вчинок піде на користь співачці. Після цього популярність нової композиції, яку презентувала Джамала, тільки зросте", - додав пранкер.

За словами прокурора Богдана Семиненка, інкримінована пранкеру стаття про "хуліганські дії" відповідно до Кримінального кодексу не передбачає позбавлення волі. Можуть лише обмежити її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філатов прокоментував голі сідниці на Євробаченні

Це вже не перша скандальна витівка українського пранкера. Віталій Седюк демонстрував свій одіозний "талант" із Мадонною 2011 року, Віллом Смітом 2012-го, а 2013 року намагався отримати музичну нагороду Grammy замість співачки Адель.

Зараз ви читаєте новину «Пранкер Седюк пояснив, навіщо оголив сідниці на сцені Євробачення-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі