понеділок, 07 жовтня 2019 13:45

Пісня гурту "Океан Ельзи" стала саундтреком до "Захара Беркута"

Композиція "Перевал" гурту "Океан Ельзи" стала саундтреком до історичного екшена "Захар Беркут".

Разом із піснею випустили кліп. Для зйомок відео використали кадри зі стрічки "Захар Беркут".

Автор: youtube.com
  Композиція «Перевал» гурту «Океан Ельзи» стала саундтреком до історичного екшена «Захар Беркут».
Композиція «Перевал» гурту «Океан Ельзи» стала саундтреком до історичного екшена «Захар Беркут».

Додаткові сцени з солістом гурту Святославом Вакарчуком відзняли серед декорацій знімального майданчика кіностудії. Режисером відео став Єгор Олесов.

"Історія Захара Беркута та відважних тухольців – це історія про одну з головних речей у світі – про мужність. Про мужність чоловіків, жінок, дітей. Про ту саму мужність, що не раз всім нам допомагала подолати не один крутий поворот долі, не один перевал. Круто, що цю історію розповіли знов, прямо зараз. І саме про це наша нова пісня. Я вже бачив робочі матеріали фільму, це правда круто. Дуже чекаю на його прем'єру", — каже Святослав Вакарчук, лідер "Океану Ельзи".

Прем'єра фільму "Захар Беркут" відбудеться 10 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не час помирати: представлений перший постер нового фільму про Бонда

"Захар Беркут" — повнометражний художній фільм української студії Kinorob, знятий за мотивами однойменної повісті Івана Франка. Режисер Ахтем Сеїтаблаєв. Головні ролі виконали американці Роберт Патрік — Захар Беркут і Роккі Майєрс — Іван, шотландець Томмі Фленаган — Тугар Вовк. Стрічку знімали англійською мовою, але для відчизняного прокату зроблять дубляж українською.

Зараз ви читаєте новину «Пісня гурту "Океан Ельзи" стала саундтреком до "Захара Беркута"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі